Yliteippaukset ja muut ajoneuvoteippaukset kokemuksella Satakunnassa

MP Tapedesign tekee yliteippaukset ja muut ajoneuvoteippaukset Satakunnassa kaikenlaisille ajoneuvoille. Käytämme useita eri tekniikoita, joiden avulla varmistamme, että jälki on ensiluokkaista. Palveluihimme kuuluvat myös lasien tummennukset ja pinnoitukset.

 

Teippaus antaa ajoneuvollesi erottuvan ulkonäön ja sen maalipinnalle tehokkaan suojan. Teipattua pintaa voi pestä ja vahata normaalisti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suositut yliteippaukset kaikille ajoneuvoille

Teemme teippaukset esimerkiksi henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon sekä kevyemmille ajoneuvoille. Suosituimpia tapoja teipata on yliteippaus, jonka avulla ajoneuvoon saadaan täysin uusi ilme ilman hintavaa maalausta. Yliteippaus soveltuu sekä arkiautoilijoille että tuning- ja harrasteautoihin. Myös yritykset käyttävät yliteippausta, sillä sen avulla voi muuttaa auton liikkuvaksi mainokseksi.

 

Yliteippaus suojaa maalipintaa ja se on myös helppo poistaa tarvittaessa jälkiä jättämättä. Käytämme laadukkaita yliteippausmateriaaleja. Materiaalit ovat helppoja asentaa ja hoitaa. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Uutta ilmettä yliteippauksella

Yliteippauksen avulla voidaan vaihtaa koko auton väri tai tuoda pintaan esimerkiksi yksilöllistä graafista ilmettä. Valmis yliteippaus näyttää upealta ja suojaa auton maalipintaa tehokkaasti. Monet teippilaadut kestävät samanlaista käsittelyä kuin maalipintakin, eli teipattua pintaa voi pestä ja vahata huoletta. Teipit voidaan lisäksi pinnoittaa, jonka ansiosta niiden käyttöikä pitenee.

 

Yliteippaaminen kestää yleensä 2–3 työpäivää. Työn kestoon vaikuttavat muun muassa auton koko ja malli sekä tarvittavien pohjatöiden määrä. Toteutamme yliteippauksia useilla eri tekniikoilla, ja tarvittaessa kokoamme teippauksen useasta eri palasta, joten pystymme käsittelemään melkeinpä auton kuin auton.

Muut ajoneuvojen teippaukset

Yliteippausten ohella toteutamme tarpeen vaatiessa myös muita ajoneuvojen teippauksia. Saat meiltä esimerkiksi isot ja pienet mainosteippaukset tarpeidesi mukaan. Mainosteippauksen avulla vahvistat brändiä tai kampanjoit lyhytaikaisesti. Käyttötarkoituksia on monia. Tarvittaessa autamme sinua suunnittelemaan teippauksen.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi!

Yhteystiedot