Kestävät pinnoitukset Ceramic Pro -tuotteilla Satakunnassa

MP Tapedesign on ajoneuvojen teippauksiin, lasien tummennuksiin ja pinnoituksiin erikoistunut yritys. Saat meiltä Ceramic Pro -pinnoitukset raskaalle kalustolle ja henkilöautoille Satakunnassa. Käsittelymme suojaa ajoneuvon maalipinnan ja muut pinnat tehokkaasti.

 

Ceramic Pro -tuotteet ovat nanokeraamisia pinnoitteita, joiden avulla voi suojata monenlaiset pinnat lialta, vedeltä ja esimerkiksi auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Sarjasta löytyy vaihtoehtoja maali-, metalli-, muovi-, lasi-, nahka-, kumi- sekä tekstiilipinnoille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suojaa ja kiiltoa ajoneuvon maalipinnalle

Nanokeraaminen Ceramic Pro -pinnoite antaa ajoneuvolle korkean kiillon sekä suojaa muun muassa naarmuuntumista, kemikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Käsitelty pinta pysyy myös kauemmin puhtaana, sillä lika ei tartu siihen helposti.


Käyttämämme pinnoite muodostaa maalipinnalle pysyvän sidoksen, joka ei lähde pois pesussa. Pinnoite voidaan poistaa ainoastaan hiomalla, esimerkiksi koneellisella kiillotuksella. Käsittely voidaan myös tehdä monikerrostetusti, jolloin pinnoite on entistäkin paksumpi, kovempi ja suojaavampi.

 

Henkilöautot pinnoitamme 9H + Top Coat -pinnoitteella, jolla on kolmen vuoden takuu, tai Top Coat -pinnoitteella, jolla on yhden vuoden takuu. Raskaan kaluston ajoneuvoihin käytämme korkealaatuista Ceramic Pro Strong -pinnoitetta, joka on tarkoitettu nimenomaan raskaan kaluston ja isojen työkoneiden käsittelyyn. Ei kilometrirajaa.

Kysy lisätietoja

Kestävyyttä muillekin pinnoille

Ceramic Pro -tuotesarjasta löytyy sopivia tuotteita myös muiden pintojen käsittelyyn:

  • Ceramic Pro Tekstiili on vettä hylkivä suojapinnoite erilaisille tekstiilipinnoille. Suojauksen avulla tekstiili-, mokka- ja kuitupinnat pysyvät puhtaina ja kuivina sekä näyttävät hyviltä.

  • Ceramic Pro Nahka suojaa nahkaa likaantumiselta ja esimerkiksi UV-säteilyn vanhentavalta vaikutukselta. Nahka pysyy uuden ja pehmeän näköisenä.

  • Ceramic Pro Muovin avulla voimme suojata sekä sisä- että ulkokäytössä olevat muovi- ja kumipinnat. Käsittelyn avulla ne saavat vettä hylkivän ja kulutusta kestävän pinnan sekä kohtalaisen kiillon.

Tuulilasien pinnoitukset

Tuulilasin pinnoitus tekee ajomukavuudelle ihmeitä. Esimerkiksi vesisateella ajaessa pinnoitettu tuulilasi hylkii vettä niin tehokkaasti, ettei pyyhkijänsulkia tarvitse välttämättä käyttää ollenkaan. Myös kaikenlainen tomu, lika ja kura irtoaa pinnoitetusta tuulilasista vaivattomasti.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin varataan aika pinnoitukseen.

Yhteystiedot