Suojaa antavat lasien tummennukset Satakunnassa

MP Tapedesign tekee autojen lasien tummennuksia Satakunnassa. Käsittelymme avulla suojaat ajoneuvoasi ja sen matkustajia monin tavoin. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme. Teemme myös pinnoituksia ja ajoneuvojen teippauksia.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Lasien tummennuksen monet edut

Tummennetut lasit näyttävät hyvältä ja tuovat näkösuojaa, mutta niistä on runsaasti muitakin hyötyjä autoilijoille: ne suojaavat matkustajia auringon haitalliselta UV-säteilyltä, estävät sisätilojen haalistumisen ja auttavat pitämään matkustamon viileämpänä ja viihtyisämpänä kesähelteillä. Pimeillä talvikeleillä tummennettu takalasi himmentää takana ajavan ajovalot ja suojaa kuskia häikäistymiseltä. Tummennukset tehdään erityisillä kalvoilla, jotka levitetään lasin sisäpuolelle. Kolarin sattuessa kalvo estää ikkunan teräviä lasinsirpaleita lentämästä matkustajien päälle. 

 

Tiesitkö, että vakuutusehtojen mukaan pysäköityyn autoon ei saa jättää arvotavaroita näkyville? Jos ikkuna on rikottu ja omaisuus autosta viety, vakuutusyhtiö ei korvaa menetystä – paitsi jos autossa on ikkunatummennukset. Riittävät ikkunatummennukset lasketaan asianmukaiseksi näkösuojaksi, jolloin vakuutusyhtiö on korvausvelvollinen. Toisaalta tummennetut ikkunat myös ehkäisevät murtoja, sillä arvotavarat eivät näy ja houkuttele rikkomaan ikkunaa.

Tummuusasteissa on eroja

Käyttämissämme lasien tummennuskalvoissa on eri tummuusasteita. Tummuus ilmaistaan prosenttiluvuilla, jotka kertovat kuinka paljon näkyvää valoa tummennuskalvo päästää lävitseen. Tummempi kalvo vähentää vaaleampaa enemmän sisälle pääsevää lämpösäteilyä. Kaikki kalvomme kuitenkin heijastavat 99 % UV-säteilystä pois. Autamme sinua valitsemaan juuri omia toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten palvelevan vaihtoehdon.

 

Käytämme laadukkaita Global-kalvoja, joilla on 10 vuoden materiaalitakuu. Takuutodistuksen saat aina mukaasi kirjallisena. Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous tummennuksista!

Kysy lisätietoja

Hyviä syitä tummentaa ikkunat

Auton ikkunat kannattaa tummentaa, koska tummennus:

  • suojaa haitalliselta UV-säteilyltä

  • viilentää mukavasti sisätiloja

  • lisää matkustajien viihtyvyyttä

  • suojaa sisustaa haalistumiselta

  • antaa intimiteetti- ja näkösuojaa

  • vähentää pitkäkyntisten murtohaluja

  • suojelee sirpaleilta kolaritilanteessa

  • ehkäisee takana ajavan ajovalojen häikäisemistä

  • näyttää yksinkertaisesti hyvältä.

Kiinteistökalvot ikkunoihin

Saat meiltä myös tehokkaasti auringon lämpöä pois heijastavat UV-suojakalvot kiinteistöjen ikkunoihin. Valikoimamme kattaa sekä sisä- että ulkopuolelle asennettavia kalvoja. 

 

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme – ota yhteyttä!